KLIK DAN TERUS KLIK DISINI TANDA SOKONGAN ANDA

Masa Itu emas..

KLIK SINI

Followers

Terbaru

Tuesday, December 14, 2010

Sehari semalam bercuti di Taiping


Tahun nie 2010.. KPK-KTPC tempat keje le....wat makan malam kat Hotel Flemington,
Lake garden,Taiping.

gerak dari Sungai Petani ,Kedah jam 7:00 mlm

Target masa sampai Hotel Tepat Jam 8:30 mlm

Alhamdulillah tepat juga masa sampai di hotel check In dan terus pergi ke ruang makan yang dikhaskan untuk 
KTPC nye Dinner :)


Check In ambil kad je.....mcm mana yek lokasi bilik nanti......Tungguuuuu!!!!!

Apa lagi terus serbu le ruang makan sbb perut dah berbunyi...heheee =D


mcm2 lauk ada.... apa lagi serbu le... 


Hasil Serbuan !!!!...heheeee :D

Lepas makan dapat lak cenderahati..... alhamdulillah


BERATNYA.....!!!!!!!!!!! apa yek dalam nie??????

lepas makan Faham2 je le mata dah ngantuk..... zzzzz...

Apa lagi nak tengok le lokasi bilik 405 emmm.....harap2 betul2 berdepan dengan permandangan TASEK!!!

Jeng....Jeng.......YESSSS!!!!!!!!!!!!!!!!! mcm dalam gambar yang dapat dalam email..heheeee




Apa lagi anak tak sabar nak keluarkan semua permainan yang diorg bawa dari rumah...emmm....Layan je le :)

kat luar per........


permandangan depan tasek.....YESSS!!!!

KEESOKAN HARINYA PULAK
Permandangan di waktu pagi dari tingkap Hotel



Sarapan pagi 


Ok Le Nasi Lemak... 


Jam masih awal lagi....emmmm try tengok kolam renang kat atas bumbung Hotel pulak..heheee =D



Apa lagi abang dengan adik...terus tukar baju dan serbuuuu!!!!






Next Pic.....Tasek Taiping , Lepak makan Yong Tau Foo kat belakang Balai Bomba Taiping dan Mee Udang Kuala Sepetang.....Tungguuuuu :)

3 comments:

azrinrahim said...

walaupun ayie belajaor kt tg malim area perak, tapi tak sampai ag ker taiping tu .. nice views ..

amraz_78 said...

pergi le rugi tak pie....

Anonymous said...

taiping..bandar yang damai..sudah 3 tahun sy bermukim di taiping

$1.3 Million everyday from Pay Per Click

$1.3 Million everyday from Pay Per Click
JOM JOIN!!!! BILA LAGI!!$1.3 Million everyday from Pay Per Click

jom klik.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SILA TINGGALKAN JEJAK BLOG ANDA DISINI-TERIMA KASIH

Terkini...