KLIK DAN TERUS KLIK DISINI TANDA SOKONGAN ANDA

Masa Itu emas..

KLIK SINI

Followers

Terbaru

Tuesday, June 29, 2010

KeUnikan Dan Kecantikan Bunga Bakawali

masa baru minta daun bunga BAKAWALI nie kat tuan empunya pokok dia bagi tau yang pokok nie akan berbunga sebulan sekali sahaja....dan bunga akan berkembang mekar masa bulan mengambang je.....akhirnya Bunga bakawali nie mula berbunga dan kembang mekar semasa kelahiran anak ke-3 dan dah nak cukup 3 bulan usia anak...bunga... ini semakin aktif berbunga dan pada bulan nie adalah yang terbanyak sekali melebihi 10 kuntum bunga akan berkembang mekar.....satu demi persatu...

 

 Jam 9:00 Mlm
 Jam 10:00 Mlm
 Jam 11:00 Mlm
 Jam 12:00 Mlm
Jam 12:20 Pagi
Jam 12:30 pagi
Inilah Keunikan Bunga Bakawali yang akan Berkembang Mekar Tepat Jam 12:00 Malam. dan sebelum subuh Bunga Bakawali ini akan layu.......

 

2 comments:

fiq said...

kat umah atok saya ada pokok bunga ni. sangat wangi bau nyer. =) tapi setahun sekali je dpt tgk cz blk kampung setahun sekali je...

MNasir said...

Salam,

Kat rumah saya ada pokok bunga ni. Dah hampir setahun umur dia sejak saya tanam kat rumah saya. Nak tanam senang je, ambik daun dia, pacak je kat tanah.

Setakat ni baru 2 kali berbunga. Yg mula2 tu, lepas mengembang, 2-3 hari lepas tu, layu bunga tu.

Kali ke 2, baru je lepas berbunga 3-4 hari lepas. Saya x sure pukul brp dia start berkembang, sbb malam tu saya tido awal.

Tapi, pagi esoknya sampai pukul 9, masih lagi berkembang, sempat la ambik gambor.

Dan skrg, bunga tu still ada lagi, belum layu lagi, tapi masih belum berkembang lagi...

Tengah tunggu...

$1.3 Million everyday from Pay Per Click

$1.3 Million everyday from Pay Per Click
JOM JOIN!!!! BILA LAGI!!$1.3 Million everyday from Pay Per Click

jom klik.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SILA TINGGALKAN JEJAK BLOG ANDA DISINI-TERIMA KASIH

Terkini...