KLIK DAN TERUS KLIK DISINI TANDA SOKONGAN ANDA

Masa Itu emas..

KLIK SINI

Followers

Terbaru

Monday, May 10, 2010

Rumput semalu yang Pelik!!!!

Semasa mencabut rumput liar pada rumput karpet yang di tanam di halaman rumah terkedu seketika melihat Rumput@pokok semalu yang PELIK!!!!

15 comments:

Ain said...

kuasa Allah mengatasi segalanya....

salam kenal...

syafiqah safri said...

subhanallah :)

saya_arief said...

spesis baru kowt...

Razis said...

hmmm..betul2 pelik..camne leh jadi yer?

amraz_78 said...

mula ingat nak buang je bila rujuk balik kat ibu saya.....last2 dia minta saya tanam dalam pasu sbb bukan senang nak jumpa benda pelik mcm nie....

I n n z said...

byk plak traffic masuk cini.
pe rahsia ek ?
share laa ;)

mie said...

sunbhanallah...

sawang said...

Ada lebih 400 spesies pokok semalu ni, di bawah genus Mimosa. Mungkin ni jenis lain yang tersesat kot...

amraz_78 said...

saya pun tak pasti mcm mana traffic masuk blog nie macam paip ayer pecah......mungkin tajuk pun pelik so kejadian traffic masuk pun pelik.....emmmmmmmmm...napa yek????

velasrizal said...

indahnya ciptaan tuhan..

Apabila Posmen Mula Merempit

bH said...

spesis kawen mungkin=)

Huda said...

tak sabar nak tunggu pokok semalu tu besar~

Make Money Online Malaysia said...

memang pelik

norsaritanaini said...

subhanallah...
uniknya ciptaan Allah...

afra said...

Subhanallah.

Memang unik.

$1.3 Million everyday from Pay Per Click

$1.3 Million everyday from Pay Per Click
JOM JOIN!!!! BILA LAGI!!$1.3 Million everyday from Pay Per Click

jom klik.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SILA TINGGALKAN JEJAK BLOG ANDA DISINI-TERIMA KASIH

Terkini...