KLIK DAN TERUS KLIK DISINI TANDA SOKONGAN ANDA

Masa Itu emas..

KLIK SINI

Followers

Terbaru

Friday, October 22, 2010

Percutiaan 3 Hari 2 Malam.....Hospital kepala batas PP.

Salam semua...

Perit Jugak bila anak2 keracunan makanan....Punca ????? Tak Pasti ????

So Bermalam le aku dengan Judin di Hospital Kepala Batas P.P..
Semasa masuk Wad .... Siap masuk air tu kerana dah tak blh nak minum dan makan..
Kalau Minum dan Makan je pasti keluar atas dan bawah!!!!! :'( 

Sodium Chloride....

Bila malam ...........zzzzzzzzzzzzz....Alamak!!!!!?????
Baru le tahu bila anak keracunan makanan pastikan anak2 nie kene memakai pampers sbb time sakit nie budak2 nie tak kan rasa yang mereka nak buang air besar atau kecil...alehh..alehh je bau semacam je kat tilam??????.................... lol HABIS le kene marah dgn MISI lepas nie.... Rupanya misi dah boh alas siap2 dah kalau terkuar je tukar alas lain...... OOOO....lagu tu..hehehe :D
Kira sejam sekali le nak kene tukar pampers anak nie...dan bawa ke Tandas untuk basuh dan tukar pampers yang kebocoran tadi...heheee :D

Ingat kan sorang je terkena keracunan makanan....rupanya dok tengah nak lena kat kerusi Hospital nie..org umah call bagi tau abang pulak keracunan makanan..... muntah2 dan cirit birit..... :(
Jawapanya kene pecut le ambil abang bawa ke Hospital pulak...emmm....
Nasib baik le MISI faham dan Judin pun faham...so tinggal le Judin dengan MISI yang bertugas..

Akhirnya 2X2 anak masuk wad dan dok sebelah menyebelah...hahaa
kira semalaman le tak tido sbb sorang2 nak ke tandas...muntah dan buang air besar....heheeee
Nasib baik le HP buruk blh layan FaceBook....tak le boring sangat dan ngantuk....

Hari Ke-2

Nampak muka anak2 dah tak pucat dah...walau pun masih boleh menjamu makanan dan minum lagi...

Tapi rutin masuk tandas kuar tandas tu macam biasa le.....

Anak2 dah boring dah asyik tido makan muntah berak je.....last2 beli le permainan nak bagi Hilang boring..







Hari KE-3
Akhirnya anak2 dah boleh kuar walau pun tak berapa nak sembuh sangat....

kira dalam pukul 1ptg check Out.....hehehe
Habis le Percutiaan 3 Hari 2 Malam.....Sekian :)

4 comments:

midonz said...

mudah-mudahan lekas sembuh..

Cik Fida said...

dah semboh kompom berlari2....
ehehe

nora said...

dah ok kot

amraz_78 said...

alhamdulillah dah sihat semua dah TQ

$1.3 Million everyday from Pay Per Click

$1.3 Million everyday from Pay Per Click
JOM JOIN!!!! BILA LAGI!!$1.3 Million everyday from Pay Per Click

jom klik.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

SILA TINGGALKAN JEJAK BLOG ANDA DISINI-TERIMA KASIH

Terkini...